Saturday, June 30, 2007

Rena folkfesten i kön till iPhone

Då har den lanserats i USA, iPhone. Det verkar ha varit rena folkfesten i en del av köerna.

DN berättar
:
Vid en Applebutik i Kaliforniens Silicon Valley kom Steve Wozniak, som en gång grundade Apple tillsammans med nuvarande vd:n Steve Jobs, farande på en Segway scooter för att hjälpa till att hålla ordning på kön. Han välkomnades varmt och erbjöds att ställa sig först i ledet där han förklarade att han tänkte köpa två telefoner.
Apple har satt som mål att under nästa år nå en försäljning på 10 miljoner apparater under 2008 och därmed ta 1 procent av den globala mobiltelefonmarknaden. En försäljningssuccé är redan intecknad på Wall Street som under fredagen fortsatte att trycka upp värdet på Apples aktie.

Samtidigt som iPhone släppts har en ny version av iTunes släppts (programmet som du kan hantera musik, filmer och podcast i och föra över till ipod). Itunes fungerar nu också med iPhone.
MacWorld:
Sent i går kväll släpptes version 7.3 av Apples mediaspelare iTunes. Den enda större nyheten är stöd för iPhone, försäljning av ringsignaler låter nämligen vänta på sig.
Som väntat släpptes i går kväll version 7.3 av iTunes. Bland nyheterna märks stöd för iPhone och lite smågodis för AppleTV-användarna. Till exempel går det nu att trådlöst överföra favoritbilderna från valfri dator till din AppleTV.


Det blir kul när ringsignaler också släppts, jag förmodar att det blir smidigt att göra om musik själv då till ringsignaler, även om det inte är Apples tanke. De vill väl sälja ringsignaler. Fast å andra sidan släpps inte iPhone här förrän någon under senhösten.



Andra bloggar om: , , , , , ,

No comments: