Saturday, July 14, 2007

Nio av tio nöjda med iPhone - och du kan vinna en i Sverige


Nio av tio köpare av iPhone är nöjda, berättar MacWorld.
85 procent av de tillfrågade var dessutom "extremt" eller "mycket" benägna att rekommendera mobilen till andra. Men det finns även kritik.

Kritiken handlar bland annat om att tangentbordet på skärmen är svårt att använda och det är krånligt att byta batteri, som troligen måste göras av proffs.

MacWorld har dessutom en tävling där du kan vinna en iPhone. Tre frågor ska du svara på och sedan gäller det att ha tur också.

Att Apple är helt rätt ute när det gäller att lansera en sådan här smartphone som förenar den lilla bärbara datorn med mobiltelefonen och mp3-spelaren visar väl till exempel den nya statistiken som jag läste om i Svenska Dagbladet idag om att det inte är internet som är räddningen för musikindustrin. Det är mobiltelefonerna. 60 procent av all musik som säljs digitalt i Sverige tankas nu ner via mobilnäten. De flesta artister spelar idag in speciella ringsignals­versioner av sina låtar.

Brand new video to September's newest hit-single "Can't Get Over", en av toppsäljarna i svenska iTunes musicstore denna veckan:




Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

No comments: